Over ons

Tijdens bemiddelingsgesprekken gaan we op zoek naar de manier waarop mensen naar hun situatie kijken. Van daaruit begeleiden we naar een kijk die oplossingsmogelijkheden biedt. Om goed te kunnen informeren over oplossingsmogelijkheden bij familiale zaken, volgen we constant bijscholingen. We hebben een stevige juridische achtergrond waarmee we de haalbaarheid van de gevonden oplossingen controleren en bewaken.

Om uw traject zo goed en efficiënt mogelijk te behartigen, zorgen we zelf voor de volledige afhandeling van de overeenkomst (opmaak en neerlegging).

Doorheen de gesprekken wordt de geest waarin de afspraken gemaakt zijn steeds meer verfijnd, waardoor de afspraken ook excact zoals jullie bedoelen worden genoteerd en nadien gehomologeerd door de rechtbank. Geen voorgeschreven modellen dus, wel een uitgewerkte overeenkomst dat doordrongen is van jullie visie.

Wanneer het aangewezen is werken we samen met groepspraktijk psychologen/therapeuten Invigo, of verwijzen we naar een notaris, advocaat, kinderpsychologe en bemiddelaar Sabine Poel.

Wil je weten of bemiddeling ook een oplossing is voor jou?